Energiebesparende maatregelen

Energie-
besparende
maatregelen

ONTVANG SUBSIDIE EN BESPAAR

Bespaar en verhoog comfort

Wil je jouw huurwoning energiezuiniger maken en tegelijkertijd profiteren van een subsidie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We begrijpen dat het verduurzamen van je woning een belangrijke stap is, en daarom kunnen wij jou te helpen bij het aanvragen van de SVOH subsidie.

Energiebesparende maatregelen kunnen een groot verschil maken in het comfort van je woning en je energierekening. Hier zijn een aantal opties die centraal staan bij de aanvraag van de SVOH-subsidie voor huurwoningen:

 • Isolatie: Door je dak, muren, vloeren en ramen goed te isoleren, kun je warmteverlies verminderen en je energieverbruik aanzienlijk verlagen. Dit zorgt niet alleen voor lagere energiekosten, maar ook voor een comfortabeler binnenklimaat.
 • Hoogrendementsglas: Het vervangen van enkel- of dubbelglas door HR++ of Triple glas kan helpen om warmte beter binnen te houden en kou buiten te sluiten. Dit resulteert in een lagere energierekening en meer comfort in huis.
 • Ventilatie: Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat. Door mechanische ventilatie te installeren of je bestaande ventilatiesysteem te verbeteren, voorkom je vochtproblemen en houd je de lucht fris en gezond.

Welke opties heb ik?

Laten we eens dieper ingaan op de energiebesparende maatregelen die centraal staan bij de SVOH subsidie.

 • Isolatie: Het isoleren van je woning is een effectieve manier om energieverlies te verminderen en het comfort te verhogen. Hier zijn de belangrijkste isolatiemogelijkheden:
  • Dakisolatie: Door je dak goed te isoleren, voorkom je dat warmte via het dak ontsnapt. Dit kan worden gedaan door isolatiemateriaal aan te brengen tussen de dakconstructie of onder de dakbedekking.
  • Gevelisolatie: Isolatie van de buitenmuur kan helpen om warmteverlies te verminderen en kou buiten te houden. Dit kan worden bereikt door isolatieplaten aan te brengen aan de buitenzijde of door de spouwmuur te isoleren.
  • Vloerisolatie: Het isoleren van de vloer vermindert kou vanuit de kruipruimte en zorgt voor een gelijkmatigere temperatuur in huis. Dit kan worden gedaan door isolatiemateriaal aan te brengen onder de vloer of in de kruipruimte.
 • Hoogrendementsglas : Het vervangen van enkel- of dubbelglas door HR++ of Triple glas is een effectieve manier om warmteverlies via ramen te verminderen. Hoogrendementsglas bestaat uit meerdere glasplaten met een isolerende laag ertussen, waardoor het warmteverlies wordt beperkt en het comfort in huis wordt verhoogd. Daarnaast helpt hoogrendementsglas glas ook om geluidsoverlast te verminderen en de condensvorming op de ramen te verminderen.
 • Energiezuinig ventilatiesysteem: Goede ventilatie is essentieel voor een gezond binnenklimaat en voorkomt vochtproblemen in huis. Hier zijn enkele ventilatiemogelijkheden die kunnen worden overwogen:
  • CO2-gestuurde ventilatie: Dit systeem past de ventilatie aan op basis van gemeten CO2-niveaus, wat zorgt voor efficiënte ventilatie en energiebesparing.
  • Balansventilatie met warmteterugwinning: Dit systeem zorgt voor constante ventilatie en hergebruikt warmte uit afgevoerde lucht, wat energieverlies minimaliseert en een gezond binnenklimaat bevordert.

Door deze maatregelen toe te passen, kun je niet alleen de energie-efficiëntie van je huurwoning verbeteren, maar ook bijdragen aan een gezonder en comfortabeler leefklimaat. En wat is er nu prettiger dan geld terug te krijgen voor deze maatregelen? Laat ons je helpen om je kosten te verlagen door het regelen van je subsidieaanvraag.

Waar wacht je nog op?

Door deze energiebesparende maatregelen uit te voeren, kun je niet alleen je energierekening verlagen, maar ook bijdragen aan een beter milieu. En met onze hulp bij het aanvragen van de SVOH subsidie wordt het verduurzamen van je woning nog eenvoudiger en goedkoper. Jij levert de benodigde gegevens, wij doen de rest. Laat je gegevens achter en ontvang kosteloos informatie.

Let wel op: Subsidies worden alleen verstrekt als de werkzaamheden worden uitgevoerd door een erkend bedrijf.

Wij staan voor je klaar

Start hieronder gratis jouw aanvraag of neem contact met ons op voor vragen en hulp

Alleen betalen als jij je subsidie krijgt.

Eenvoudig jouw subsidie aanvragen

Waarom worstelen met een subsidieaanvraag als wij het voor je kunnen regelen? Wij nemen alle zorgen uit handen. Met ons “no cure, no pay”-beleid betaal je pas als je subsidie is goedgekeurd. Bespaar tijd en moeite en laat ons jouw subsidieaanvraag verzorgen.

Vanaf

€79,-

Eenvoudig jouw subsidie aanvragen

Waarom worstelen met een subsidieaanvraag als wij het voor je kunnen regelen? Wij nemen alle zorgen uit handen. Met ons “no cure, no pay”-beleid betaal je pas als je subsidie is goedgekeurd. Bespaar tijd en moeite en laat ons jouw subsidieaanvraag verzorgen.

Vanaf

€79,-

Eenvoudig jouw subsidie aanvragen

Waarom worstelen met een subsidieaanvraag als wij het voor je kunnen regelen? Wij nemen alle zorgen uit handen. Met ons “no cure, no pay”-beleid betaal je pas als je subsidie is goedgekeurd. Bespaar tijd en moeite en laat ons jouw subsidieaanvraag verzorgen.

Vanaf

€79,-

Subsidies geregeld
0 +
Klanttevredenheid
0 /5

Meest gestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over de SVOH subsidie. Staat jou vraag er niet bij? Bel of mail ons gerust!

De Subsidie Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH) is een mogelijkheid om financiële ondersteuning aan te vragen voor het verduurzamen en onderhouden van huurwoningen. Als je een woning verhuurt en je wilt deze energiezuiniger maken, dan kan je een aanvraag indienen voor deze subsidie.

Bij ons kan je de SVOH subsidie gratis aanvragen. Pas als wij jouw subsidie geregeld hebt, betaal je voor onze service. No cure – No pay

Voor elke individuele woning is het maximale subsidiebedrag vastgesteld op €6.000. Bovendien wordt er per verhuurder een maximale subsidie van €400.000 verstrekt. Voor meer informatie verwijzen wij naar: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/svoh/voorwaarden-1-april-2023