SVOH Subsidie

Verlaag je energiekosten en draag bij aan duurzaamheid

SVOH Subsidie voor huurwoningen

Ben je huurder en wil je graag bijdragen aan een duurzamere toekomst terwijl je tegelijkertijd je energiekosten verlaagt? Maak dan kennis met de SVOH-subsidie (Subsidie Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen), een geweldige mogelijkheid om je huurwoning energie-efficiënter te maken en te profiteren van lagere maandelijkse uitgaven.

Waarom SVOH-subsidie?

De SVOH-subsidie is speciaal ontworpen om huurders te ondersteunen bij het verduurzamen van hun woning. Het omvat een scala aan energiebesparende maatregelen, zoals isolatie, die niet alleen de leefomstandigheden in jouw huurwoning verbeteren, maar ook bijdragen aan een lagere CO2-uitstoot en een groenere planeet.

Subsidie voor Isolatie van Huurwoningen

Een goed geïsoleerde woning betekent meer comfort en lagere stookkosten. Met de SVOH-subsidie kun je isolatieprojecten in je huurwoning financieren, zoals dakisolatie, gevelisolatie en vloerisolatie. Zo houd je de warmte binnen tijdens de koude maanden en blijft het binnen koeler tijdens de warme periodes, terwijl je bespaart op energie.

Mogelijkheden van de SVOH-subsidie

 • Energiebesparende maatregelen;
  • Spouwmuurisolatie
  • Gevelisolatie
  • Dakisolatie of isoleren van de zolder- of vlieringvloer
  • Vloer- of bodemisolatie
  • Hoogrendementsglas
  • Energiezuinig ventilatiesysteem
 • Onderhoudsmaatregelen (alleen als je ook een energiebesparende maatregel uitvoert);
  • Nieuw buitenkozijn van deur of raam
  • Ventilatiebox vervangen
 • Energieadvies (alleen als je ook een maatregel uitvoert)

Wij staan voor je klaar

Start hieronder gratis jouw aanvraag of neem contact met ons op voor vragen en hulp

Alleen betalen als jij je subsidie krijgt.

Eenvoudig jouw subsidie aanvragen

Ben je op zoek naar een moeiteloze manier om je subsidie aan te vragen? Met slechts één stap zorgen wij ervoor dat jouw subsidieaanvraag voor je warmtepomp, zonneboiler of isolatie wordt ingediend. 

Vanaf

79,-

0 +
Subsidies geregeld
0 /5
Klanttevredenheid

Meest gestelde vragen

Dit zijn de meest gestelde vragen over de ISDE subsidie. Staat jou vraag er niet bij. Stel je vraag dan via onze chat of mail bel ons.

De Subsidie Verduurzaming en Onderhoud Huurwoningen (SVOH) is een mogelijkheid om financiële ondersteuning aan te vragen voor het verduurzamen en onderhouden van huurwoningen. Als u een woning verhuurt en u wilt deze energiezuiniger maken, dan kunt u een aanvraag indienen voor deze subsidie.

Bij ons kan je de SVOH subsidie gratis aanvragen. Pas als wij jouw subsidie geregeld hebt, betaal je voor onze service. No cure – No pay

Voor elke individuele woning is het maximale subsidiebedrag vastgesteld op € 6.000. Bovendien wordt er per verhuurder een maximale subsidie van € 400.000 verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de maatregelen waarvoor u subsidie kunt aanvragen. Tevens zijn de bijbehorende voorwaarden en subsidiebedragen per maatregel vermeld. Voor meer informatie verwijzen wij naar: https://www.rvo.nl/subsidies-financiering/svoh/voorwaarden-1-april-2023

Snel en eenvoudig subsidie voor uw huurwoningen!
0
Subsidie beschikbaar

Onze GRATIS infographic leidt u door het aanvraagproces voor subsidies op maatregelen zoals isolatie, zonne-energie, en efficiënte verwarmingssystemen.

*Met de download stemt u in met ontvangen van updates en ons Privacybeleid.