SVVE Subsidie

48,5 MILJOEN SUBSIDIE BESCHIKBAAR

Duurzamer met de SVVE subsidie

Ben jij onderdeel van een VvE en wil je bijdragen aan een duurzame toekomst door jullie gebouw energiezuiniger te maken? Dat kan met de SVVE, de Subsidieregeling Verduurzaming voor Verenigingen van Eigenaren. De SVVE subsidie is speciaal voor VvE’s die hun gebouw willen verduurzamen. De subsidie is inzetbaar voor energieadvies, oplaadpuntenadvies en verduurzamingsmaatregelen.

Is jouw Vereniging van Eigenaars (VvE) klaar om groene stappen te zetten?

De Subsidieregeling voor het Verduurzamen van Verenigingen van Eigenaars (SVVE) biedt jouw VvE de kans om het VvE-gebouw te verduurzamen, en Snel Subsidie is hier om jou te begeleiden. Vanaf 2023 vervangt de SVVE subsidie de huidige VvE-subsidieregelingen. Ook woonverenigingen en woningcorporaties kunnen nu profiteren, mits zij huurwoningen binnen een VvE bezitten.

Energie en oplaadpuntenadvies met de SVVE

Wil je weten hoe je in jouw gebouw(en) de energieprestaties kunt verbeteren, wat de kosten hiervoor zijn en wat het oplevert? Laat dan een energieadvies opstellen. Je kunt dit combineren met procesbegeleiding en/of een duurzaam meerjarenonderhoudsplan (DMJOP).

Willen jullie duurzamer reizen en de elektrische auto in de straat op kunnen laden? Laat dan een adviesrapport opstellen voor het aanleggen van één of meer oplaadpunten voor elektrische auto’s.

appartementsgebouw voor svve subsidie

Verduurzamingsmaatregelen met de SVVE

Er is een budget van € 48,5 miljoen beschikbaar tot en met 31 december 2027, met een apart budget van € 510.000 voor oplaadpunten tot en met 31 december 2023. Het beschikbare budget wordt toegewezen op basis van het moment van aanvraag. Aanvragen kunnen worden ingediend tussen 23 januari 2023 en 1 september 2027.

Welke activiteiten komen in aanmerking voor subsidie?
Subsidie kan worden aangevraagd voor verschillende activiteiten, onderverdeeld in:

Subsidies voor advies en begeleiding:

 • Advies over energiebesparing, duurzame energie of aansluiting op een
 •  Energiebesparende maatregelen
  o Spouwmuurisolatie
  o Gevelisolatie
  o Dak- of zolderisolatie
  o Vloer- of bodemisolatie
  o Hoogrendementsglas
 • Aanvullende energiebesparende maatregelen
  o Energiezuinig ventilatiesysteem
  o Dynamisch inregelen van het verwarmingssysteem
  o Energiedisplay
  o Slimme thermostaten
 • Zeer energiezuinig pakket
  o Isolatie van dak, gevel, vloer, glas, kozijnen en deuren
  o Systeem voor CO2-gestuurde ventilatie of balansventilatie
 • Duurzame warmteopties en centrale aansluiting warmtenet
  o Warmtepomp
  o Zonneboiler
  o Centrale aansluiting op een warmtenet.

Wij staan voor je klaar

Start hieronder gratis jouw aanvraag of neem contact met ons op voor vragen en hulp

Alleen betalen als jij je subsidie krijgt.

Eenvoudig jouw subsidie aanvragen

Ben je op zoek naar een moeiteloze manier om je subsidie aan te vragen? Met slechts één stap zorgen wij ervoor dat jouw subsidieaanvraag voor je warmtepomp, zonneboiler of isolatie wordt ingediend. 

Vanaf

79,-

0 +
Subsidies geregeld
0 /5
Klanttevredenheid

Meest gestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed auctor turpis eu arcu sagittis, id sagittis justo suscipit.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Snel en eenvoudig subsidie voor jouw VVE!
0
Subsidie beschikbaar

Onze GRATIS infographic leidt u door het aanvraagproces voor subsidies op maatregelen zoals isolatie, zonne-energie, en efficiënte verwarmingssystemen.

*Met de download stemt u in met ontvangen van updates en ons Privacybeleid.