Subsidie aanvragen

Op deze pagina kun je beginnen met het aanvragen van jouw subsidie. Voor de voltooiing van de aanvraag hebben wij op een later moment nog aanvullende informatie nodig, zoals je BSN-nummer. Deze kan je, wanneer wij er om vragen, opgeven in onze beveiligde omgeving.

Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documenten en informatie correct zijn ingevuld en vragen de subsidie voor jou aan. Je hoeft zelf bijna niets te doen. Op deze manier profiteer je maximaal met minimale moeite.

Wij werken met het No cure, no pay principe. Je betaalt ons pas als de subsidieaanvraag is toegekend. LET WEL OP: Voor alle subsidies vanuit de overheid geldt OP=OP, dus wees er snel bij.

Door het versturen van je gegevens stem je automatisch in met onze algemene voorwaarden en ons privacybeleid.

Stappenplan

Hoe gaan we jouw subsidie regelen

1

Advies op maat

Begin met een persoonlijk adviesgesprek met onze experts. We bespreken je specifieke situatie en zorgen voor een maximaal haalbare subsidie.

2

Aanvraag Indienen

Wij zorgen ervoor dat alle benodigde documenten en informatie correct zijn ingevuld en vragen de subsidie voor jou aan. Je hoeft zelf bijna niets te doen.

3

Maximaal Resultaat

Ontspan terwijl wij ervoor zorgen dat je het maximale uit de subsidieaanvraag haalt. We nemen het werk uit handen, zorgen voor een snelle aanvraagprocedure en blijven je ondersteunen tot het geld op je rekening staat.