Partner worden

Samenwerken biedt mogelijkheden

Samen groeien, samen succesvol

Welkom bij SnelSubsidie.nl, jouw partner in het vereenvoudigen van subsidieaanvragen voor jouw klanten. We geloven in de kracht van samenwerking en het delen van expertise om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Ben jij een maatwerkadviseur of een andere professional die zich bezig houdt met de verduurzaming van vastgoed en subsidies, dan is ons Partner Programma perfect voor jou.

Waarom partner worden?

Als partner van SnelSubsidie.nl kun je jouw klanten helpen met het bieden van subsidieoplossingen, waardoor je jouw dienstenaanbod kunt uitbreiden en jouw klanten extra service kan bieden. Bij het uitvoeren van het maatwerkadvies kun je klanten informeren over subsidiemogelijkheden. Hierdoor bied je een extra service ten opzichte van eventuele concurrenten.

Bij SnelSubsidie bieden we klanten optioneel extra advies en regelen we de volledige subsidieaanvraag, waardoor ze vrijwel niets hoeven te doen. Bij een succesvolle subsidieaanvraag verdien jij een percentage van de omzet.

Voor meer informatie kun je het formulier onderaan de pagina invullen. Na invulling ontvang je onze infographic.

Hoe kan je partner worden?

Ben je nog op zoek naar meer informatie, of ben je al zeker van je zaak en wil je deelnemen aan ons Partner Programma? Volg dan de volgende stappen:

  1. Vul onderstaand formulier in: Vul het formulier op deze pagina in om je interesse in ons partnerprogramma kenbaar te maken.
  2. Telefonisch contact: Wij zullen contact met jou opnemen om meer te weten te komen over jou en hoe we kunnen samenwerken.
  3. Overeenkomst: Nadat alles duidelijk is voor beide partijen zullen we een overeenkomst afsluiten waarin alle afspraken worden vastgelegd.
  4. Begin met verdienen: Zodra alles is geregeld en de samenwerking duidelijk is, kun je beginnen met het doorverwijzen van klanten naar SnelSubsidie en verdienen aan iedere succesvolle subsidieaanvraag.

Wat is het doel van subsidies?

De Europese Unie heeft als ambitie gesteld dat alle lidstaten tegen 2030 bijna 12% minder energie verbruiken. Dit doel moet klimaatverandering tegengaan, zorgen voor energiezekerheid en betaalbare energie.

Om deze doelstelling te bereiken, heeft de overheid verschillende maatregelen genomen, waaronder het verstrekken van subsidies voor verduurzaming. Door woningen te verduurzamen kan het gas- en energieverbruik voor verwarming worden verminderd, waardoor niet alleen het milieu wordt gespaard, maar ook de energiekosten voor huishoudens worden verlaagd.

Veel huiseigenaren zijn niet op de hoogte van de beschikbare subsidies voor verduurzaming, waardoor ze mogelijk veel geld mislopen. Zelfs als ze al zijn begonnen met het verduurzamen van hun woning, weten ze vaak niet dat er subsidies beschikbaar zijn. Hoe geweldig is het dan voor klanten dat jij ze kunt vertellen dat zij misschien nog een hoop geld terug kunnen krijgen op hun investering!

Laten we samenwerken!

Sluit je aan bij het netwerk van partners van SnelSubsidie.nl en ontdek de voordelen van een samenwerking. Vul onderstaand formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Subsidies geregeld
0 +
Klanttevredenheid
0 /5