Zonneboiler subsidie aanvragen

Vanaf slechts € 85 euro nemen wij de volledige afhandeling van je zonneboiler subsidieaanvraag op ons, met de garantie op een maximale kans van slagen. Elke maand ondersteunen wij talloze huiseigenaren bij het verkrijgen van hun subsidie. Mis geen enkele kans en laat ons je helpen.

Zo vraag je subsidie voor je zonneboiler aan

Wij kunnen u het beste adviseren wanneer u contact met ons opneemt. Iedere aanvraag is anders en wij willen met onze kennis u zo persoonlijk mogelijk helpen.

Neem contact op met snelsubsidie.nl via telefoonnummer 06-55 53 06 94 of via ons mail adres aanvraag@snelsubsidie.nl. Wij vertellen u dan alles over het proces voor het aanschaffen van de subsidie op zonneboilers.

Waarom de zonneboilers subsidie aanvragen?

U kunt in aanmerking komen voor subsidie bij de aanschaf van een zonneboiler, met bedragen variërend van ongeveer € 850 tot € 2000. Zonneboilers benutten zonlicht om water te verwarmen, waardoor huishoudens bijna de helft van hun energieverbruik voor warm water kunnen besparen.
De investering in een zonneboiler is aanzienlijk, en voor velen is het verkrijgen van subsidie een cruciale factor om deze stap te zetten. Het aanvragen van subsidie kan echter een ingewikkeld en verwarrend proces zijn, vooral als het eenmalig moet gebeuren. Wij assisteren maandelijks talloze huiseigenaren bij het verkrijgen van subsidie voor hun zonneboiler.
Laat het indienen van de aanvraag aan ons over, zodat onze experts aan de slag kunnen gaan en de hoogste kans op succes kunnen bieden. Dit bespaart u veel gedoe. Onze servicekosten worden pas achteraf in rekening gebracht bij een succesvolle subsidietoekenning, waarbij het toegekende bedrag direct op uw rekening wordt gestort.

subsidie zonneboilers aanvragen

Zonneboilers subsidie

De zonneboiler valt onder de Investeringssubsidie Duurzame Energie (ISDE), waarbij de hoogte van de subsidie afhankelijk is van het type zonneboiler dat u aanschaft. De ISDE biedt subsidie voor energiebesparende en duurzame maatregelen in zowel woningen als bedrijfspanden. In 2023 is het beschikbare budget verhoogd van € 350 miljoen naar € 560 miljoen, en dit budget is bestemd voor diverse toepassingen, waaronder:

  • Zonneboilers
  • (Hybride) warmtepompen
  • Isolatiemaatregelen
  • Aansluitingen op een warmtenet
  • Een elektrische kookvoorziening

Jaarlijks wordt nieuw budget toegevoegd, en de ISDE-regeling loopt door tot 2030.

Voorwaarden Zonneboilers subsidie

Heeft u recentelijk een zonneboiler laten installeren? Dan heeft u tot 24 maanden na de installatiedatum de gelegenheid om de subsidie te regelen. Dit betekent dat u in 2024 nog steeds de kans heeft om subsidie aan te vragen voor zonneboilermaatregelen die in 2022 zijn uitgevoerd. Het is sterk aan te raden dit zo spoedig mogelijk te doen, gezien het subsidiebudget op enig moment kan opraken, zonder garantie op aanvulling.

Voorwaarden voor de zonneboiler:

  • De zonneboiler moet een nieuw product zijn; er wordt geen subsidie verleend voor tweedehands of gebruikte producten.
  • De zonneboiler bestaat uit collectoren en een boilervat.

Voorwaarden voor installatie:

  • De installatie van de zonneboiler moet worden uitgevoerd door een (bouw)installatiebedrijf, en u mag de installatie niet zelf doen.
  • De zonneboiler moet worden geïnstalleerd in een woning die is gebouwd voor 1 januari 2019, of u dient aan te tonen dat de omgevingsvergunning voor het bouwwerk vóór 1 juli 2018 is aangevraagd.

Voorwaarden voor het aanvragen van subsidie:

  • U dient de subsidie aan te vragen binnen 24 maanden na de installatiedatum van de zonneboiler.

Wij staan voor je klaar

Start hieronder gratis jouw aanvraag of neem contact met ons op voor vragen en hulp

Alleen betalen als jij je subsidie krijgt.

Eenvoudig jouw subsidie aanvragen

Ben je op zoek naar een moeiteloze manier om je subsidie aan te vragen? Met slechts één stap zorgen wij ervoor dat jouw subsidieaanvraag voor je warmtepomp, zonneboiler of isolatie wordt ingediend. 

Vanaf

79,-

0 +
Subsidies geregeld
0 /5
Klanttevredenheid

Meest gestelde vragen

Neem contact op met snelsubsidie.nl via telefoonnummer 0655530694 of via ons mail adres aanvraag@snelsubsidie.nl. Wij vertellen u dan alles over het proces voor het aanschaffen van de subsidie van zonneboiler.

De kosten voor het indienen van een subsidieaanvraag voor zonneboilers beginnen bij 85 euro. De exacte kosten per aanvraag kunnen variëren, en hiervoor kan vooraf een schatting worden gemaakt. Bovendien hanteren we een “no cure, no pay”-benadering. Dit betekent dat als u niet in aanmerking komt voor subsidie, u ook niet het vooraf afgesproken bedrag hoeft te betalen.

Wij werken volgens de AVG dus uw persoonsgegevens zijn veilig bij ons. Om de subsidie zonneboiler goed af te ronden zijn een aantal persoonsgegevens noodzakelijk. Het subsidiebedrag krijgt u bijvoorbeeld direct op uw eigen bankrekening gestort, dus moeten wij dit IBAN nummer ook ontvangen.

RVO streeft er naar om 90% van hun subsidieaanvragen binnen 8 weken af te ronden. Het subsidie zonneboiler bedrag wordt direct op uw bankrekening gestort. Gedurende het proces kan u altijd uw subsidie in de gaten houden via ons systeem.

Wij handelen vragen af via info@snelsubsidie.nl. Ons streven is om subsidieaanvragen binnen 24 uur te verwerken. Voor overige vragen proberen we binnen 2-3 werkdagen een reactie te geven.

Als commercieel bedrijf adviseren wij je om direct contact op te nemen met de overheid via DEW@RVO.nl als je jouw vraag rechtstreeks aan hen wilt stellen.

Vooraf betalen is niet nodig; wij werken op basis van “no-cure no-pay”. Dit betekent dat u pas een vergoeding verschuldigd bent wanneer het subsidiebedrag succesvol op uw rekening is bijgeschreven. Als wij niet succesvol zijn, hoeft u ook niets te betalen.

Nee, het is niet mogelijk voor doe-het-zelvers om subsidie te ontvangen voor zonneboilersmaatregelen. De rijksoverheid vereist dat het werk wordt uitgevoerd door een erkend installatiebedrijf.

De meldcode van je zonneboilers is een uniek nummer waarmee de overheid de kwaliteit van de zonneboilers beoordeelt. Deze meldcode is vereist voor het indienen van een subsidieaanvraag. De meeste gerenommeerde zonneboilersfabrikanten hebben hun zonneboilersmaterialen aangemeld bij de RVO, en deze informatie is te vinden op de maatregelenlijst zonneboilers.